Just i dag funderar jag kring det att ljusa själar drar sig undan när de bemöts av negativitet.  T.o.m. Jesus ska ha sagt något om att "inte kasta pärlor..."  Men detta använder en del av de mörka medvetet för att tysta samtal och informationsspridning, genom att ytterst medvetet systematiskt bemöta alla ljusa med maximal negativitet.  Mission Accomplished...  Jag har inte tänkt längre, hjälp till!...

Visningar: 372

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Är möjligt att vissa är avancerade ock gör detta medvetet,men det finns ett stort mörkertal av negativa människor som helt enkelt inte orkar med ljusets närvaro-många vet inte varför dom är så negativa-okunskapen om sig själva är stor i många fall bland "ovakna"

Om jag stöter på nån negativ så drar jag mig inte undan,tvärtemot så blir jag intresserad.

För jag vet att det är viktigt att förstå presis alla människor på alla nivåer,ingen är helt ond

Det handlar ju bara om vilka resor här i denna incarnationen dom valt-vilka erfarenheter deras själar behöver

Den förståelsen gör det lätt att förlåta

Även dom som vandrar i mörker är lysande själar i botten av sina jordsliga jag-oavsett deras ibland underliga beteende

Jo så är det förstås med de flesta.  Men jag har stött på en som i 10 år jobbat systematiskt för att tysta, och det finns säkert fler.  Fast jag instämmer med dig om att just inte dra sig undan, utan forska vidare.

Informationsspridning i syfte att missionera eller övertyga blir ofta helt fel och i sämsta fall en förolämpning.  Jag tror det bästa sättet att sprida ljus är att vara ljuset i handling genom goda gärningar.  Så är vi mest inspirerande och upplysande i min mening. Jag ogillar starkt när människor försöker ge information till mig som jag inte bett om. Om någon frågar är det en annan sak.

När man tänder ett starkt ljus i natten så dras alla tänkbara insekter och flygfän till det ljuset och ju starkare ljuset brinner desto större bugs och demoner dras dit. Det roliga är att om man ökar ljuset ännu mer i de stunder då mörkret hotar, då tillintetgörs alla bugs. De flyger rakt in i ljuset och bränns. Så det är väl bara te å va ännu modigare och stråla ännu mer. Till slut vinner ljuset och det vinner alltid!

Sanningen är en högtryckstvätt mot alla dumheter, falskhet och illusioner. Kramar, en mjuk hand, kel och smek tar udden av de flesta neg gnäggare. Det brukar räcka med att le och sträcka ut en hand och säga "raring, jag förstår att du har det jobbigt", så blir de galna och självantänder (lol). Detta vet varje mogen kvinna.

Ett hjärtligt skratt och en massa humor bryter ner de flesta barriärer.  Att stråla sitt ljus betyder att behålla sitt inre lugn, sin inre frid och balans och låta kärleken få leda vägen. Ofta behövs inga ord alls, däremot djupa andetag, insikt och avslappning. Inre värdighet och nobel hållning.

Stanna upp, andas,  observera, acceptera och släpp eller svara på bemötandet. 

Det finns inget som kan skada en individ utifrån om hon eller han inte tillåter det.  Vi är alla barn av Källan, gudar och gudinnor, och var och en skapar sin egen verklighet.  De skuggor vi upplever utifrån är reflektioner av något som vi skapar inom oss själva. 

Amor vincit omnia

"Informationsspridning i syfte att missionera eller övertyga blir ofta helt fel och i sämsta fall en förolämpning. Jag tror det bästa sättet att sprida ljus är att vara ljuset i handling genom goda gärningar."

 

Men ska vi då överlämna det offentliga rummet åt mörkret? Det är alltså hur artikelskribenter på Sourze har bemötts som jag har hårdstuderat nu i snart två år. Men även hur alla alernativare bemöts av "Experter".

 

Men nej, det är inte vad du säger: "Det roliga är att om man ökar ljuset ännu mer i de stunder då mörkret hotar, då tillintetgörs alla bugs. De flyger rakt in i ljuset och bränns. Så det är väl bara te å va ännu modigare och stråla ännu mer. Till slut vinner ljuset och det vinner alltid!"

 

Jag instämmer att hur du själv beter dig är det viktiga. Givetvis ska din information vara riktig, men hur du beter dig är det som avgör, det är där ljuset finns. En av mina hjältar härvidlag är Oscar Berven, se i denna strax länkade diskussion hur tålmodig han är: http://freedom.lege.net/sourze_records_Oscar_och_CMO_i_Forklarade_E... (jag satte själv nyss samman denna omvänt sorterade kopia av diskussionen, med länkar till originalplats, för att det ska vara lättare att utgå från nu, och titta bakåt vad som hade varit).

"Det finns en fas i människans själsutveckling i ett reinkarnationsperspektiv, där hon vänder sitt ansikte bort från ljuset och med det seendet så finns ju inget ljus. Inte förrän människan sakta, sakta börjar vända sitt ansikte mot ljuset igen, börjar hon förstå och komma ihåg vad ljus är. Man kan kalla denna fas, där människan vänder sitt ansikte bort från, för den materialistiska fasen." o.s.v..

Jo, så är det förstås.

PS till AC: "Ett hjärtligt skratt och en massa humor bryter ner de flesta barriärer." o.s.v..

Instämmer förstås helt. Även med hur lätt det är att ta udden av negativitet. :) Jag börjar lära mig...

Tack för allas återkoppling ovan.  Vi är klokast tillsammans.

Det finns en mängd härskar tekniker som endel lärt sig använda och dom går ut på att tysta ner den som inte följer programmet.

Jag är vid det här laget van vid att möta individer som vill trycka ner mej eller förlöliga mina åsikter.

Det är en del av det program som skapats där människor håller varandra på plats.

David Icke säjer det klart och tydligt i denna film.

Så länge människor backar undan av räddsla för att bli utpekad som fel när dom följer sitt hjärta så har vi problem.

Men alla människor har en naturlig känsla för vad som är rätt och dom som har MODET att stå för sin åsikt och VÅGAR stå i sitt sanna LJUS är dom som banar vägen för andra att våga se sanningen som den är.

Den dag alla bejakar sanningen i varandra och sig själv så har vi en fri Värld och den kommer ... därför är vi här.

Jag hade en lärare som sa Kasta pärlor tlll svinen varje gång vi barn inte lyssnade... men varje själ lyssnar när den är redo att göra så, och det är ett skeende som kommer inifrån.

Ha en bra dag i miraklet som är du !

Kram / MariaMaria S sa:

[...]

Ha en bra dag i miraklet som är du !

Kram / Maria

Detsamma, och stort tack för videorna, har lyssnat på den första och nu ska vi äta, sedan tänker jag lyssna även på den andra.

PS:  Roligt att träffa dig även här, många gamla bekantskaper på detta forum...

Lyssnade bl.a. på Bill Hicks i andra videon.  Han sa ju i den ungefär det jag skrev för ett par timmar sedan i en diskussion här:  "Jo jag undrar...  Varför finns det hur mycket pengar som helst för död...  Men alldeles för lite för liv?"  Det Bill Hicks sa var att om man använt de pengar vi använder för krig för fredliga ändamål istället så skulle vi i evighet kunna ha allt vi behöver och utforska universum o.s.v..

Ja det är nog en felprioritering som ska ställas till dom som styr och ligger bakom intresset för att göra pengar på död och destruktiva krafter. 

Det görs ju massor med pengar på KRIG och svergie är ju inblandade på många sätt via vapen export mm.

Mänskligheten måste säja Nej till den här typen av aktiviteter.

Ett vanligt tale sätt är ju Den enes död är den andres bröd.

Sorgligt faktum men vi ser det överallt i alla samhälls skikt. 

Så är det inkört att vi ska utnyttja någon för att själva få mer.

Ett sorts parasit samhälle egentligen.

Sjukvården exempelvis behandlar symptomen istället för den grundläggande orsaken till problemet.

Stor del av befolkningen matar läkemedels bolagen med pengar, för att slippa sina symptom äter dom piller.

Vi får börja bygga system som bygger på att givande föder överflöd på alla sätt.

RSS

© 2017   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor