Om du levde 100 år in i framtiden och fick en chans att skicka ett budskap till mänskligheten idag, vad skulle du då skriva till dem?

 

 

Visningar: 99

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Känn ingen oro - vi lever ett underbart liv i Frid och Glädje. Vi trivs med dem vi är och har allt vi behöver och delar med oss av allt överflöd, då vi vet att allt och alla är Ett - välkommen till framtiden!

Käraste syster,

 

om du visste vad som väntar dig i framtiden skulle du detta ögonblick ta ett skutt rakt upp i luften och högt tjoa YEEEESSSSS!!!  Du skulle slänga bort allt gammalt som håller dig fången i det förflutna och du skulle bjuda in dina vänner till en Högre Jag Bal, du skulle idag, detta ögonblick ta kontakt med så många du bara kan och överösa dem med kärlek och kramar...  Du skulle med ett stort härligt leende med fast blick kunna säga till alla dina bröder och systrar att "allt är lugnt, så ta ett djupt andetag och slappna av nu. Börja detta ögonblick att lita helt och fullt på att din jord är ett paradis och att ni människor är välsignade och att ni är värda det bästa ni kan tänka er och att detta är bara början, för inte ens i er vildaste fantasi kan ni föreställa er hur mycket vackert  och underbart ni alla har framför er!"  

 

Jösses om jag kunde visa dig vad jag ser nu, såå, sååå vackert!

 

Och som ett litet smakprov, titta bara vilket fint väder ni har manifesterat så här till påsk - och ni gjorde det tillsammans genom att hålla er energi hög och klar, genom er tacksamhet och uppskattning för alla de gåvor ni får varje dag. För du vet väl att vädret är en spegel av ert inre känslomässiga tillstånd...

 

Ja, ni gjorde det, annars skulle ju inte jag ha funnits och inte det vackra paradis jag nu får uppleva som ett resultat av ert kärleksarbete. Ett stort Grattis till er alla kära människoänglar från er syskon i framtiden. Vi tackar er ur djupet av våra hjärtat för att ni tog ansvar, för att ni stod upp för de drömmar ni hade i era hjärtan och för att ni aktivt började leva i kärlek och glädje!

 

Stort TACK och en massa varma kramar,

era lyckliga barn, barnbarn och barnbarnsbarn :)

Grattis till den vackra framtid ni har framöver att se och uppleva med alla sinnen ni har, det är en fröjd att leva med vetskapen om vilken värld ni ska uppleva dom närmaste 100 åren.

 

Hälsningar från stora tjocka släkten 2111-04-25

Carpe Diem alla 36525 dagar som gått för oss här på Gaia 2,0 !

jag hade skickat en låt!

denna:

Det gläder mig att läsa vad du skriver Harry-man-resan är indeed spännanade-så är det att resa omkring i ett själsligt landskap av incredible wonders-käreleken som omger oss alla här är av den ädlaste valören

Från djupet ock från ovan kommer kopplingen till mitten-resonasen som blir i vårt mittcentrum-skickar oss i alla dom spontana riktningar som själen behöver att vakna ock börja minnas sin sanna identitet

ock så härligt det är att vara här ock nu

puss o kram

denna skickade jag oxå:

”Om du levde 100 år in i framtiden och fick en chans att skicka ett budskap till mänskligheten idag, vad skulle du då skriva till dem?”

Jag skulle nog inte våga skriva någonting. Tänk om farfar inte träffade farmor, då skulle inte jag finnas. Varje liten sperm och alla andra detaljer måste vara exakt som det var för att det skulle bli som det blev.
Tänk om jag skulle strula till det så att jag inte skulle finnas, vem skulle då skicka budskapet? Problemet slår knut på sig själv.
Eller om man skriver att det blir bra, då kanske människorna lägger sig på soffan och slappar och inte gör det som krävdes för att det skulle bli bra.

Å andra sidan har jag skrivit en bok om hur bra det är om 400 år. Det var för att jag ville föra fram en mer optimistisk syn på framtiden och dess möjligheter och skapa diskussion och debatt om vår nutid.

Svar på A-Cs glädjesprång från framtiden:

 

Jag kunde inte ha sagt det bättre själv. Precis! Precis sådär tycker jag också.

Så jag öser på med massor av kärlek och glädje och


zootar hejdlöst

Jag förstår inte riktigt ditt resonemang. Vår tanke har inga begränsningar. Åt vilket håll vi än sträcker den, framåt eller bakåt i tiden, så kan alltid nån säga att det bara är spekulationer, vi gissar, vi fantiserar etc. I mig känns de uttrycken som ett förringande, en kritisk negativ kommentar. utan något annat syfte än att tala om att det där var inget vidare. Som jag ser det är fantasin, vår förmåga att föreställa oss sånt som inte finns i det synliga, som en av våra absolut största och hittills relativt outforskade kraftkällor.


Det är så vi skapar. Det börjar i tanken. Det vi kan tänka, det kan vi föreställa oss. Det vi kan föreställa oss, det kan manifesteras. Så som vi tänker, så vibrerar vi energimässigt. Såsom vi vibrerar energimässigt, så attraherar vi det som vibrerar i samklang med oss. Lika barn leka bäst är inte bara ett ordspråk, det inrymmer en stor sanning som vi nuförtiden mer och mer börjar förstå vidden av.

Att leka tankelekar, som vidgar vår världsbild, öppnar upp det slutna rum vi flyter omkring i, är väl härligt och livsbejakande. För att inte säga inspirerande! YEAH baby. Jag bara älskar det. Det spelar mig ingen roll om jag tror på det eller ej, jag måste inte veta hur det egentligen ligger till. Det räcker med att jag tillåter tanken, accepterar den som möjlig.. så vidgas jag.. min värld blir större. Det är fullständigt förödande underbart. Och så himla kul!

zoot zoot

 

harry stenroos sa:

Kul tanke A-C! Men i och med att vi bara kan gissa och fantisera om framtiden så kan vi ju bara gissa och fantisera om vad vi skulle säga. Men om vi istället skulle skriva tillbaks i tiden hundra år. Vad skulle vi säga då?

Bra skrivet håller verkligen med dig. Kram.

Diddiloo Admin sa:

Ta inget personligt... då allt är enbart är en yttre projecering för dig att se på dig själv...

Ta vara på de små stunderna... då de sällan kommer tillbaka...

Ta tillfällen till mediation, avkoppling, njutning av livet...då får du kontakt med källan inom dig...

Ta vara på det enkla i livet...då det matriella enbart är en tillfällig "tröst"...

Ta vara på naturen... då vi bara har en Moder som tålmodigt ger oss livets gåvor...

Ta vara på allt levande på Jorden...då det är genom deras ögon vi lär oss om livet...

Ta inte livet så allvarligt... då kärlek, skratta, älska och dansa, kreativitet gör oss lyckliga...

Ta inte heller dig själv på så stort allvar...då du är en sällsynt, unik, underbar och älskad människa...

Ta vara på positiva händelser, och be för fler... då de befrämjar livet inom dig och ger dig tusenfallt igen...

Ta vara på dina tankar, så de är ljusa och fulla av kärlek, så strålar de ut till din nästa, Moder Jord och universium...och ger dig tusenfallt igen... på din väg mot ljuset...

 

 

Sluta kriga och sluta vara rädda. Hela era räddslor och börja se att alla medmänniskor på hela moder jord är syster och bröder, jordens folk. Ni har alla själar och är mer lika än ni tror nu. Börja älska er själva och era medmänniskor. Följ era drömmar och se ni har högre syften än bara att tjäna pengar. Pengar är inte allt. Moder jord behöver er nu, hela henne och sluta behandla henne illa. Alla känslor kommer från antingen kärlek eller rädsla, välj kärlek. Vi tror på er. Ni kan så mycket mer än ni tror. Med kärlek från oss i 2115.

RSS

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor