Många når insikten om hur allt är Gud. Ordet Gud blir en benämning för något allsmäktigt och allvetande. Vägen dit är olika må det vara en religion eller annan trosföreställning alternativt tillit på fakta (vetenskap och undersökande efter bevis för vad som är), kanske är det genom filosofi eller alltihop? Kanske genom meditation? Dans? Vägen är outgrundlig :)

Något som vi alla har inom oss är alltet, d.v.s. vårt universum och varandra och allt bortom universumet av ljus som vi är inom.

Fakta för mig är att allas sanningar är sanna. Dock så visar det sig alltid i slutändan via bevis för vad som är (vilket är fakta) sant på riktigt. Jag tror på att de som vet att som exempel Jehova eller Allah finns har rätt. Min sanning rubbas inte för det, för allas sanningar är sant i hur jag ser på livet.

Min sanning är det som för mig är och allt jag upplevt samt upplever. Ibland har jag trott mig veta fel som när jag inte visste telepati går att använda på riktigt.

Jag är övertygad om följande, men jag kan aldrig övertyga någon annan om det utan alla måste uppleva det själva: Telepati, Parallella Verkligheter, Utomjordiskt och multidimensionellt liv, Liv efter döden och oändligt liv, Gudar finns (varav varenda varelse och allt är en Gud i en viss form och begränsning), Prekognition (Möjlighet att veta framtiden i förväg), synkroniciteter (saker händer som trotsar slumpen gång på gång).

Jag tror att de som varit med om det svåraste är de som visar hur blottad Gud är då allt är något alla vet om allt och alla. Vad jag menar är att jag är naken inför livet och det är så jag vill leva. Naken i den bemärkelsen att alla alltid vet allt om mig, det jag gör som är vackert, fint och alldeles underbart och det som är alldeles horribelt och fruktansvärt avskyvärt.

I de liv vi alla haft är jag övertygad om att vi upplevt allt ifrån allt vi kan tänka oss. Jorden är en speciell plats och det allra absolut viktigaste jag känner i mitt hjärta är att belysa det negativa och leva ur förlåtelse, ärlighet och kärlek helt enkelt. Ömsesidig respekt och öppenhet utan fördomar är enkla verktyg. 

En av de allra finaste saker livet lärt mig var att man skulle behandla andra så som man själv vill bli behandlad. Jag älskar alla, monster såsom änglar och allt däremellan samt bortom. Men efter en evighet i den bemärkelsen det är möjligt så ser jag slutet på ondskan och hur allt ifrån det goda och onda och bortom samt däremellan lever i evig fred med oändliga möjligheter.

Ondska kommer inte sluta finnas, någon av alla livets gudar kommer göra upplevelser som har smärta (kanske en paintball turnering i fysisk form? Eller en skräckverklighet i form av någons favorit skräckfilm ifrån denna verkligheten?). Sättet vi lever på Jorden i detta nu, där vi inte hur enkelt som helst kan befinna oss i vårt allsmäktiga tillstånd - det är vi slutet på för all evighet. I alla fall är det min väg, och alla väljer vi precis hur vi vill vandra! :)

Så ondska så som det sker nu, att jag imorgon kommer se människor i media som har det svårt, eller de som tigger för att de har det svårt med pengar, eller de som utnyttjas, de finns imorgon också och det är ren och skär ondska. Hela systemet är ondskefullt, t.ex. sättet pengar skapas på som dolts för oss tills nu. Denna ondskan kommer för evigt sluta, och enbart tillfälliga och inte såhär överväldigande existenser kommer finnas för mig.

Rent intellektuellt kan jag inte beskriva hur min äppelpaj smakar som jag gjort. Detta för att smaken är en smak och något som inte är ord, så jag kan inte skriva här så ni vet hur en smakat för mig. Det går inte att säga hur pajen smakar, det går bara att smaka för att veta.

Likadant är det med livet, att veta om ens egna allsmäktighet och oändlighet går bara genom att uppleva för att veta. Jag kunde inte tro på telepati eller prekognition innan jag upplevt de båda minst 3 gånger. Jag kan inte skriva allt jag gjort här och få någon att tro, det är inte vad jag vill, jag bara blottar mig så som jag velat göra varenda dag sedan jag kom ihåg min själ.

Om inte allas sanningar inkluderar varandras hur kan vi då leva i en gemensam verklighet när vi haft olika upplevelser som är sanning?

För mig har mitt spirituella/metafysiska uppvaknande varit och är som en berg och dalbana. Men jag tänker kliva av den och stå och titta på den magnifika skapelse som berg och dalbanan är! Jag tror många är på den och i många fall har vi som valt att ta till oss av det metafysiska/andliga/spirituella väldigt jobbigt inombords (känslor, tankar etc.) och vi (i alla fall jag) känner mig ensam när så få runtomkring vet om hur livet egentligen fungerar.

Jag är övertygad om att freden står bakom hörnet, fred på Jorden - något 99% av alla jag känner tror är omöjligt. Det gör att jag känner mig lite ensam - men en dag kommer jag och många andra få le vetandes om vår gemensamma oändlighet i detta underbara ögonblick som livet är. :)

Jag accepterar verkligen alla människor, men kan inte alltid vara 100 % emot allt och alla, men min intention, strävan och mitt mål kommer uppnås.

Det är verkligen en fantastisk värld vi har och snart när allt det negativa belysts kommer livet bli magiskt bortom våra vildaste drömmar.

Jag känner redan hur jag överkommit en stor del av min egna negativitet genom att skriva detta inlägget. Så att kliva av berg och dalbanan blir betydligt lättare nu :).

Vad är din sanning? Har du inom dig själv sett din egna oändlighet? Vägen vi har för att se sanningen inifrån genom att livet utanför oss gett oss otaliga vägar att finna att livet är sammankopplat, kärleksfullt och helt otroligt fantastiskt.

Det gör mig så glad med all unikhet och alla olika vägar. Det är fantastiskt att världen är så vaken nu mot var den var för 10 år sedan. Även om den stora massan kommer chockas och få det negativa belyst i stora mängder över väldigt kort tid så kommer vi som redan belyst det negativa kunna stödja dem - det infaller naturligt när vi lyssnar inifrån.

Hjärtat i den bemärkelsen jag menar genomsyrar allt, precis som kärlek. Kärlek i varje cell är vad jag ser mig som, det är inte enbart hjärtat som pratar.

Visningar: 130

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Fint skrivet. Jag ser på mitt liv och min upplevelse av det på ett liknande sätt. Namaste  <3

RSS

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor