Mina änglar, som jag dagligen ber att hjälpa mig på alla möjliga sätt, har just kommit till mig och bett mig berätta att

Änglar kan bara hjälpa till om de tillfrågas. 

SÅ!

Kom ihåg att be dem om hjälp om du behöver.

Hur ber jag mina änglar om hjälp, undrar du kanske?  

Jo, de förstår svenska, och som med vanligt folk hör de tom ännu bättre om jag pratar med dem rakt ut. Jag säger högt till min skyddsängel just nu, detta ögonblick, "Tack, älskade, för att du finns där för mig. Just nu ber jag dig att ta bort den rädsla jag har inför att åka norrut mot Hudiksvall på fredag. Jag vet inte varför det skrämmer mig, men så är det. Jag är rädd för att åka dit och föreläsa på fredag. Om jag går in i känslan så sitter den på vänstra sidan i det höga hjärtat, strålar nu ut mot mitt vänstra bröst. Känner rysningar genom ryggraden och upp emot nacken. Energin strömmar ut igenom högra örat. Jag blir uppmärksam på tanden i överkäken som jag bitit sönder.
Vet du, en av mina drömmar är att få uppleva mig själv som vacker när jag var ung. Jag har, den största delen av mitt liv upplevt mig själv som ful i långa perioder, jag har alltid haft glimtar av mitt sanna och strålande vackra jag, men långa tider har jag bara varit FUL och FEL och det smärtar mig och jag tror väldigt många andra med sm jag pratat och pratar med.
Jag ber dig nu, älskade skyddsängeln min, att ta bort den här smärtan, att låta mig uppleva minnen av glädje och kärlek från min barndom och ungdom, för jag har inga sådana. Så snälla, ta bort dessa blockeringar med. MIn intention är nu att re-scripta min barndom, jag vill minnas mina föräldrar annorlunda än jag gjort så här långt. 
Det är dags för ännu en djuprening av sinnet, så jag gör en störtdykning ner i diskbaljan, äsch, jag menar vårt kollektiva undermedvetna, för att se vad vi hittar där. Det finns så mycket häftigt där som man kan ha nytta av. Och det är bara fantasin som begränsar, som det gode Einstein lär ha sagt.  Han, nickar och säger, ja, så är det. Tjingeling. A-C

PS. Se upp med september 19, 2013 då Uranus är i kvadrat till Pluto. Sist det hände så hade vi Den Stora depressionen i början av 30-talet. Mycket rädsla kommer upp kring detta. Snälla skyddsängel, hjälp mig att transmutera dessa rädslor så att jag kan bli renare, starkare och mer medveten.  Love u! Ann-Charlotte ♥

Visningar: 396

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Läs gärna tex Diana Coopers böcker om hur änglar kan hjälpa i olika situationer. 
Mina egna erfarenheter av att be änglar om hjälp är enbart positiva. Be om deras hjälp, de kommer omedelbart. Men som A-C skriver, man måste be dem göra någonting, utan givna "order" får de inte göra någonting. 

Diana Cooper har massor med praktiska övningar och tips hur man kan/skall kontakta änglar av olika slag i flera böcker.

http://www.dianacooper.com/angels/

Jag instämmer, Horus, Diana Cooper har haft stor inverkan på mitt liv. När barnen var små så lyssnade vi tillsammans på hennes kanaliseringar om enhörningar, änglar och healing. Jag köpte min dotter, Isa,  Dianas vackra tarotlek med enhörningar och det dröjde inte länge förrän Isa i 12-årsåldern började läsa sina vänners kort till allas förtjusning.  Både enhörningar och änglar hjälper oss så gärna, bara vi ber dem om hjälp!

Nicki, varsågod! Jag har jobbat med änglar i snart 20 år nu, men visst var det ovant och konstigt i början. Speciellt ärkeänglarna är mig till stor hjälp. När jag flyttar in i ett nytt hus, eller sover på nya ställen, brukar jag be dem att komma och ställa sig i de fyra hörnen som markerar de yttre gränserna av huset där jag bor. De upprättar ett beskyddande fält som gör att inget ont kan komma in och skada mig eller de som bor i huset. Och det är bara en sak. Änglar kan hjälpa till med det mesta och jag kan inte se varför jag inte ska göra livet lättare för mig själv och alla andra som vill leva livet enklare, roligare och mycket mer kraftfullt!

Och tack, rara du, för de fina orden. Jag tittar tillbaka på bilder från min ungdom och ser att jag var oerhört vacker då, men jag kunde inte se det. Nu tycker jag att jag är snygg och sexig som aldrig förr, men "vacker" som Julia Roberts, nej det är jag verkligen inte och någonstans inom mig vet jag att jag har den sortens skönhet också och jag är så nyfiken på att se hur mitt Sanna Jag ser ut.   Men det tar lite jobb att omprogrammera all den dåliga programvaran som jag har fått nedärvd från tidigare generationer och som jag plockat upp kanske framförallt i skolåren. Där skedde mycket negativ programmering för mig, men jag hade med mig det mesta från min barndom skulle jag tro. Mycket trauma, rädsla, sjukdom och död, från tidiga år och jag levde länge som ett offer i tron att jag inte kunde ändra på vem jag var. Vilken otrolig lycka att min dotter föddes och hjälpte mig att vakna 1992, sedan dess har jag jobbat enträget på att ändra mig till att bli det absolut bästa jag kan bli. Jag tror aldrig den processen slutar - och det är en välsignelse det med.  Jag älskar denna livsprocess/lifedesign som jag kallar det. Fantasin är det enda som begränsar.  

Det finns inget att vara rädd för. Inte heller den 19 september 2013. Det är bara starka transformerande energier som kommer upp och vi kan alltid använda dem till vår fördel. Genom att vara i hjärtats inre stillhet där lugnet och vägledningen finns, så har vi tillgång till all information vi behöver för att vara trygga och i säkerhet, även när det är kaotiskt runt omkring. Jag har inte en aning om vad som kommer att hända runt den dagen, jag bara vet att de gamla strukturena håller på att falla, samtidigt som nya byggs upp. Vi håller på att skapa en helt ny värld för oss alla och det vore konstigt om det inte blev lite utmaningar på vägen. En sak vet jag, allt fler håller på att lära sig (komma ihåg)  hur man medvetet skapar mirakel. Allt fler vaknar varje dag upp till sin egen gudomlighet. Tillsammans är vi ostoppbara, så förvänta dig mirakel. Varenda dag.  Namaste ♥

Jag vet vad som händer den 19 september 2013, jag fyller år. Jag vet inte om det är så hemskt eller är det att jag tänkte komma och lyssna på dig i Hudiksvall som är skrämmande?

Ha ha! Ja, då vet vi varför det blev så mycket hallå kring den 19 september - Bengt fyller år!  Men, vad roligt, Bengt, jättekul att du vill komma och lyssna.  Är det därför jag känner mig så nervös inför resan norrut?  Du får skicka lite ljus och healing till mig så går det nog bort det med. Hjärtans välkommen! :)

Det är så sant att änglarna hjälper bara man ber om det. Tyvärr har jag inte fått in den rutinen ännu att be om hjälp, men det kommer nog av sig själv snart. För jag känner ju verkligen att jag blir bistådd när jag ber om det, så jag undrar varför jag glömmer bort att be om hjälp. Förmodligen för att det inte ligger i min läggning att be om hjälp... Vilket är tokigt i sig också, alla behöver hjälp, ingen är stark ensam... Tack för denna påminnelse!!

Kram

P.S. 15 minuter kvar för att ändra detta inlägg... Tack för den påminnelsen också! :-D

Ja, visst är man knasig ibland. Jag är så också, jag ber ofta mina änglar om hjälp, men ofta, när jag som mest behöver det, så glömmer jag bort det.  Vilken tur att vi har varandra så vi kan påminna varann!  ♥

Absolut, tusen tack Ann-Charlotte!!! :)
Jag önskar dig all lycka på din föreläsning! :-)

Ni kan även skydda er själva med en vit energi sköld! :-) ska berätta hur ni vill ska göra för de som är intresserade.

Förberedelser;

Börja med att sluta dina ögon. Ta ett djupt andetag, håll inne.. pusta nu ut luften. Iakta din andning. kommer det en tanke så låt den sväva iväg som ett moln på himlen.. Ni kan även testa att säga 'Jag Är Allt, Kärlek Till Allt' antingen i huvudet eller högt det är upp till er. Fortsätt såhär några minuter tills ni känner att ni ätr redo för nästa steg!

Känn hur vit energi kommer upp från moderjord och från himlen, den går in i slutet av din ryggrad samt händerna och strålarna möts i i hjärtchakrat. Där det sedan strålas ut vit energi runt om i själen. Ni kan göra det tills ni känner av all energi själva.

Nu till själva skölden/skyddet;

känn hur energin far upp ur era hjärtchakran, och sedanrunt om er själ/astral kropp.
Detta skyddar er mot negativ energi samt demoner och andra negativt laddade varelser.

Ni kan även utveckla det hela och sproda eran energi till andra som inte har någon sköld. Tänk då att det strålas ut genom hjärtchakrat sedan en eller flera till den/de du vill skydda.

Låt energin FLÖDA konstant!

Hoppas jag var till någon hjälp!

Ha en fantastisk dag allihopa!

Härligt!  Tack så mycket för goda råd och lyckönskningar, Jonathan. Jag tar det till hjärtat. Önskar dig en strålande helg och Valborg. Kram, Ann-Charlotte

Vassego. Jag är glad att det är uppskattat. ♥

Vad märkligt det är att läsa en gammal blog som jag har skrivit för längesedan. En återupptäckt av mig själv. Känsligt. Lite obehagligt, faktiskt. Kan jag stå för detta?  Jag läser om en ganska ynklig sida av mig själv. Hon finns där. Hon och alla andra. Alla vi som är jag och jag som är vi. 

RSS

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor