Antikrist och "de mörka" rekommenderar TM (meditation /metoden)

Det inkom tidigare i min "femenologi" en utveckling med händelser där "de mörka " rekommenderar TM (meditation/metoden)..Men detta är ingen meditation utan handlar istället om att jorda sig i lägre energier som "de mörka"representerar.

 

Detta kan jmf med hur dorgmissbrukare tar nya doser för att må bra .Men ljuset hinner förr eller senare ifatt dem och då blir det ännu värre 

 

Nu finns det bra lösningar

 

Saint Gremain säger att alla människor kan använda viloetta energier som de

kan hämtas upp från Moder Jord.

 

Ref till Moder Jord-nätverket som beskriver hur man utföra sådana

meditationer.Det är just då ljusarbetare är blockerade som de behöver

använda violetta energier .

 

Saint Germain säger att vi kan meditera 10 min 

morgon och kväll

 

 

 

 

 

Visningar: 128

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Så en tradition rackar ner på en annan tradition. Hmmmmm
Jag uppfattar inte att beskrivningar om egna erfarenheter är att
racka ned på någon annan.

Vandrarfalk sa:
Så en tradition rackar ner på en annan tradition. Hmmmmm
hahahahahahahahah-ja akta dig för mig-buuuu!!!!
inkvisitationstrams!!!!!!!
ljus har jag gott om inom mig oavsett tm
ditt påstående är helt utan personlig erfarenhet-ock bygger på hörsägen från andra
jim carrey är en av dom som utövar tm regelbundet-clint eastwood oxå
finner ditt utalande roligt-hahahahah
dom enda mörka makter jag kan se i detta är ditt eget uttalande
ditt påhopp är utan verkan-står stark i min andliga utveckling
men är säker på att du är en fin människa ändå-det är vi ändå trots alla våra brister
jag med-du med
Om man inte gillar något är det väl bara att låta bli det?

Smaken är som baken, delad, eller hur? Det som är gott och aptitretande för en, är äckligt för en annan. Jag brukar se på Universum och Allt Det Som Är som ett smörgåsbord av frekvenser och upplevelser. När jag går där runt buffén och tittar så är somt lockande för ögat, somt inte. Jag provar lite grann av det som ser lockande ut och känner om det frestar min gom. Gör det inte det, då äter jag inte mer, så enkelt är det med det.

Det som jag tycker om, däremot, tar jag däremot gärna mer av och det rekommenderar jag också till andra. Det som jag inte gillar finner jag det bäst, för mig själv och för min omgivning, att ignorera.

Det jag fokuserar mig på är det jag får mer av. Så funkar det för mig.

Själv har jag aldrig testat TM, men jag vet många som har och haft fantastisk nytta av det och som vigt sitt liv åt TM. Jag har varit sugen på att testa många gånger, men har inte haft ekonomiska medel att göra det.

St. Germains violetta flamma fungerar ypperligt för mig, men det är för att jag är en "Blue Ray". Jag kan tänka mig att den violetta flamman inte alls är för alla.

Var och en måste välja själv - för mig finns alla svaren i hjärtat och där råder bara kärlek, acceptans, respekt och glädje.

Fredliga kramar,
Ann-Charlotte <3
Jag kan berätta att TM räddade livet på mig rent psykiskt då. För jag hade nästan partat sönder mig vid den tiden och jag var c:a 22 år.
Den gav mig den sinnesro jag behövde så väl då, att åter finna någon form av kontakt med mig själv som var länge sedan jag hade haft....och det var en mycket viktig port för mig på den andliga vägen.

Men däremot har jag hört att man måste byta sitt mantra efter en tid så man inte stannar upp i utveckligen.
Och det kanske stämmer, men vet inte, för sedan började jag meditera på ohm istället:)
Ja du Gahella. Jag blev initierad 1979. Det hjälpte mig att samla ihop en synnerligen kraschad själ. Och jo man bör uppgradera sitt mantra efter ett tag. Man får lixom ett litet tillägg så att mantrat blir längre.
Antar att ohm fungerar lika bra. Ha de bra.
Tack vandrarfalk då vet jag hur det funkar...
Jag behöver inte ohm längre, jag dyker direkt nu;D

Ja jag tror personligen att de man bäst behöver kommer i ens väg...

En kompis berättade vid samma tid att han en kväll står vid en bro och tänker hoppa, helt allvarligt...Och han tänker då hjälp mig Gud ge mig ett tecken eller en anledning varför jag ska fortsätta leva. Och just då kommer det några glada sanjassis (helt fel skrivet och den rörelsen heter något annat nu:) gående fram till honom och säger hej hur mår du? Och det blev en sån fin kontakt mellan dem så han går med dem hem och senare in den rörelsen. Vad han gör nu vet jag inte däremot....
Ja för mig var det oxå en viktig hjälp att samla ihop det som var i spillror efter fosterbarnstiden
tm:et fungerar perfekt som komplement till moderjordhealingen
det är presis som du säger ann.charlotte-det som inte passar för en passar för nån annan-men målet är ju detsamma oavsett teknikerna-att förenas helt med vår själ-kunna leva i dess fulla kapacitet här på jorden-ock uppfylla vårt högre syfte-att hjälpa andra i deras utveckling-ock att hjälpa moder jord i den förlängningen-ock hela den mänskliga rasen
Det finns inget ont inom oss-vi är kompletta-allt finns inom oss färdigt-hjärtat är nyckelen till detta låset-ock nyckelen har vi ju eller hur?
hjärtat ock dess kärlek är vår ock moder jords räddning
kram
Men vi ska också vara väldigt medvetna om att det faktiskt finns mörka makter som blandar sig i, för på den andliga vägen finns det många faror som lurar.
Många godtrogna människor har gått på både det ena och det andra då det är svårt att tro att mörkret överhuvudtaget finns i dessa kretsar!
Inne på ett annat ställe diskuterar vi vissa kanaler som tror de kanaliserar ljuset, men så är inte alltid fallet.
Har lagt in en film här med David Icke och reptilagendan som tar upp denna saken för den som är intresserad.

Det är därför det högsta ljuset ofta säger att lyssna på vad ditt hjärta säger, och mindre från det som kommer från ditt huvud. Att lära sig urskilja är mycket viktigt i dessa dagar, och det är en stor konst!
Vi lever i en dimension av motsatser och det är genom det vi utvecklar oss. Och jag relaterar inte till någon bibel med hot om jävulen, helvetet och den eviga skärselden, då detta mer är ett missuppfattat symbolspråk som makten använde sig av för att behålla oss i tukt och förmaning.
Jag har personligen blivit kontaktad av denna satans-energi som är mycket kärleksfull och missförståd på många sätt.
Men den energin visar sig genom våra oberabetade känslor som avund, missunsamhet, svartsjuka och allt annat icke förstått och bearbetat. Fanns inte denna kraft ingen utveckling eller den snabbar på den i alla fall i vår dimension.

Det finns mer eller mindre kärleksfulla entieter lite överallt som vi ska var uppmärksamma på, ett tips bara. Sedan förhåller man sig precis på det sätt som passar en bäst tycker jag.

Wendela Andrén sa:
Kyrkan har under alla tider använt sig av skrämseltaktik för att styra de troende, som att " du hamnar i Helvetet om du syndar eller vänder Gud ryggen" och att predika om Satan och hur han listigt försöker lura de troende från Gud osv. Enligt min mening, så finns det ingen Satan eller Djävul eller hans anhang. Det finns människor som har vänt Gud/Gudinnan ryggen och som har valt att göra onda, hemska ting mot det skapade. Det onda har människan skapat här på jorden-inte något syndafall med djävulen i släptåg! Jag har logiskt sett då heller ingen tro på att människor kan bli besatta av onda andar-däremot tror jag att TING kan vara besatta av negativa energier, som kan renas och rensas bort. Gud/Gudinnan är kärlek och kärlekens kraft att det mäktigaste och starkaste som finns! OPch det är DÄR fokuset ska ligga-inte på det mörka!

Gahella sa:
Men vi ska också vara väldigt medvetna om att det faktiskt finns mörka makter som blandar sig i, för på den andliga vägen finns det många faror som lurar.
Många godtrogna människor har gått på både det ena och det andra då det är svårt att tro att mörkret överhuvudtaget finns i dessa kretsar!
Inne på ett annat ställe diskuterar vi vissa kanaler som tror de kanaliserar ljuset, men så är inte alltid fallet.
Har lagt in en film här med David Icke och reptilagendan som tar upp denna saken för den som är intresserad.

Det är därför det högsta ljuset ofta säger att lyssna på vad ditt hjärta säger, och mindre från det som kommer från ditt huvud. Att lära sig urskilja är mycket viktigt i dessa dagar, och det är en stor konst!

RSS

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor