Hej,

Jag har en flickvän med diagnosen Bipolär, som vill bli medicinfri. Problemet är då hon trappar ned,

och sedan helt tar bort all medicin, så blir hon manisk och får psykoser - starka känslutbrott mixat/varvat med irrationella beteenden. Visst jag klarar av detta ett par dagar med litet sömn,

men det finns ingen mer i vår nuvarande omgivning som pallar att lösa av mig, så jag/vi söker

individer (shamaner, terapeuter etc), communities som skulle kunna bistå i processen att bli

medicinfri.

Anledningen till att hon fick en diagnos o blev medicinerad var en Kundaliniresning med påföljd ett

andligt uppvaknande till en oförstående omgivning, vars enda lösning var att skicka vederbörande

till en psykiatrisk klinik. Sålunda börjar dessa starka energier återaktiveras då hon trappar ned/

slutar med mediciner. 

Vore väldigt tacksam för förslag!

Visningar: 959

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Hej Roland,  tack för att du delar.  Jag undrar: Har hon amalgamfyllningar? Har hennes mamma såna eller har haft? Har hon fått vaccinationer?  Låter som hon är kvicksilver och/eller tungmetallförgiftad.  Man får såna här symptom av kvicksilver tex. Tom i små mängder så förstör kvicksilver våra hjärnceller. Vanliga symptom är kronisk trötthet, depression med maniska inslag, aggression/irritation och blir det riktigt illa, psykoser, självmordstankar, autism och liknande.

Kan tänkas att hon behöver detoxa sitt fysiska tempel och bygga upp det med riktigt bra näring, speciellt spårämnen/ mineraler i kolloidal form. 

Lycka till med läkandet, 

Ann-Charlotte

Hej Ann-Charlotte, tack för svar. Visst, hon har både amalgamfyllningar o fått vaccinationer, så en detox med ett påföljande bra näringsintag verkar vara ett klokt råd, TACK!

Roland

Hej Marianne, Tack för ditt empatiska, förstående o peppande svar!

Roland

Dr mercola gjorde jag en sökning på, kan va i rätt riktning. Finns några punkter längst ner som är inne på ac linje om kost å gift. D3 vitamin tar jag själv, den är nog en viktig del. Lägger även med en länk om just det av en överläkare(Mats Humble berättar om pågående forskning kring D-vitaminets många positiva hälsoeffekter.) Själv tar jag 2000-4000ie på den och inte livsmedelsverkets låga rek vilket såklart ligger långt nedanför effekt gräns(400ie).

 

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/07/30/why-d...

 

http://www.youtube.com/watch?v=syRaJVIBNnw  (Mats humble)

 

sköt om dig

Hej Janne, Tack för Tipset! Hon har testat D-vitamin. Kanske på en för låg dos. Jag får kolla upp det.

Roland

Ok. Tack.

Jo, jag kan tillägga att jag också haft liknande probelm i många år. Jag ramlade ner i en djup depression efter min far dog och blev till slut så less så jag hällde i mig en hel burk med Mogadon och några extra Sobril för att ta slut på eländet. Då var jag 20. Vaknade upp efter tre dagar och var som en helt annan person. Det var inte dags. 

Nu när jag tittar tillbaka på mitt liv kan jag nog bäst beskrivas som bipolär jag med. Djupa depressioner har följt mig genom mitt liv och däremellan episoder av mani. Jag har gått till en läkare en gång för det, men de hade inget att erbjuda mig så jag har jobbat med att läka mig själv de senaste 18 åren. Har haft allehanda obotliga sjukdomar som jag har botat, tex svår astma, svår migrän, Alopecia universalis (håravfall om innebär att precis allt hår ramlar av på precis hela kroppen, jag hade inte ett enda hårstrå) som jag drabbades av vid millenieskiftet. Jag var helt hårlös i 4 år och har varit delvis hårlös sedan dess. Nu har jag hår på nästan hela skallen, ögonbryn, ögonfransar, näshår (älskar det), jag valde att inte växa tillbaka det hår jag hade på armar och ben, så jag har bara lite hår på väsentliga ställen. Kvicksilver har en pleiotropisk effekt, dvs, det går in och slår ut nyckelemzymer i kroppen och kan därmed orsaka nästan vilka problem som helst. Aluminiumsalterna från vaccinerna och andra gifter i dem, förstärker dessutom kvicksilvrets giftighet.

Men det går att bli fri från gifterna och det går att hitta riktigt bra cellförsörjning och näring som hjälper kroppen att bli hel och ren igen. :)

Ooops, vilken "tur"... Ok. Vilken healingresa ... imponerande, samt inspirerande att ta ett eget ansvar för sitt eget läkande. Tack för all uppmuntran!

Att t ex lyssna på musik är bra som "utjämnande medicin" vid kvicksilver- och medicinförgifting.  T ex: lite Beatles och Kinks; lite Michael Jackson och Temptations; lite Monica Zetterlund och Olle Adolphson; lite Pugh Rogefeldt och lite Povel Ramel; "Air" av Bach. T o m Bon Jovi m fl i rockvärlden. Elvis; Evert Taube! Bra musik, oftast på mkt BRA frekvenser och med (ofta) intelligenta/meningsfulla texter. Det lyfter! Jag VET av egen erfarenhet. Testa!

OK. Tack för tipset!

R.

Ja, jag instämmer med dig Marianne, bekräftelsen är kanske det viktigaste av allt. Att få vara som man är och vara helt och fullt älskad och accepterad ändå. Så skönt att bli hörd och sedd. Kram ♥

...och din Ann-Charlotte. Kram <3

RSS

© 2018   Created by Stefan Uhlén.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor